Over mij

Na ruim 20 jaar ervaring in de jeugdhulpverlening (download hier mijn CV) werd het tijd voor de volgende stap en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. In 2017 kwam ik door een training in aanraking met de ‘poppetjestaal’ van Een Taal Erbij. Dit heeft mij veel gebracht, inzicht en erkenning gegeven over mijn eigen geschiedenis.

Het begin van het volgen van meer trainingen en opleidingen met name op het gebied van verlies en rouw. De invloed die dat op mensenlevens en generaties lang heeft boeit me. Rouw hoort bij liefde, het is echt en puur. Rouw is rauw. Rouw kent geen tijd. Weggestopt verdriet, ooit klopt het weer op de deur. Bijvoorbeeld als nieuw verlies het oude verlies loswoelt. Ik neem al mijn (levens)ervaringen, kennis en expertise mee in mijn praktijk op het gebied van tegenslag, verlies en rouw.
Ik werk vanuit gelijkwaardigheid. Ik ben duidelijk, eerlijk en kijk met een brede blik. Collega’s beschrijven mij als kordaat, sociaal, enthousiast, gedreven, integer, empathisch en veerkrachtig.

Ik heb twee hondjes die altijd aanwezig zijn in mijn praktijk. Storm (2017) en Sky (2023). Het ras is Bolonka Zwetna. Zij verharen niet, wat handig is als je last hebt van allergieën. Mocht je bang zijn voor honden, neem dan eerst contact met me op.

Website pagina OVER MIJ