Het verzamelpunt

Het Verzamelpunt (The Assemblage Point) is het punt op het lichaam die in verbinding staat met de omgevingsenergie. Ieder mens heeft één of meerdere punten op zijn lichaam. Je wordt door deze energie ‘geladen’. 

Het bewijs dat iedereen een Verzamelpunt heeft is geleverd met elektroapparatuur. De locatie van het Verzamelpunt bepaald in grote mate hoe we ons gedragen, ons voelen en de wereld waarnemen en/of interpreteren. 

Begin jaren negentig heeft dr. Jon Whale met dr. Angela Blaen gedegen onderzoek gedaan naar het Verzamelpunt en het wetenschappelijk aantoonbaar gemaakt d.m.v. het onderzoeken en corrigeren van het Verzamelpunt bij vele proefpersonen. Aan de universiteit van Exter in Engeland is klinisch bewezen dat het lichaam een plek heeft waarlangs de omgevingsenergie het lichaam binnenkomt. 

Onderzoek heeft aangetoond dat je het Verzamelpunt kunt laten corrigeren door een daarvoor opgeleid therapeut.

Na de geboorte komt de levensenergie op het punt van de navel binnen. Het Verzamelpunt maakt gedurende je leven, zolang je hersenen in ontwikkeling zijn, een reis door je lijf. Het Verzamelpunt gaat posities langs, zodat je je kunt ontwikkelen op bepaalde gebieden. De juiste locatie van het Verzamelpunt na deze reis is het borstbeen (hartchakra). Dat geeft stabiliteit en balans. 

Als het Verzamelpunt van het centrum (borstbeen) af ligt kun je verschillende klachten krijgen, zowel fysieke en psychische klachten. De energie stroom is dan uit balans. Iedere locatie bepaalt hoe we ons gedragen, voelen en de wereld waarnemen. Als het Verzamelpunt niet op de juiste plek zit, dan zijn de energielijnen niet meer in balans en kunnen er verschillende klachten ontstaan.

De energie die in en om ons lichaam zit moet in balans zijn om het zelfhelend vermogen op volle kracht te laten werken. Een Verzamelpuntcorrectie kan helpen om veranderingen door te voeren en om meer in je kracht te komen. Het kan helpen om bepaalde processen beter te laten verlopen, zowel bij fysiek herstel als bij mentale hulpverlening. Je zou een Verzamelpuntcorrectie kunnen zien als een reset van lichaam en geest.

Soms hebben mensen meerdere Verzamelpunten, dit kunnen er twee of drie zijn. Er vinden gedurende je leven splitsingen plaats, er is dan sprake van een hoofdpunt en splinters. Een splitsing kan vanaf de geboorte plaatsvinden door impactvolle gebeurtenissen, als het overlevingsdeel het overneemt. Dit kan tot volwassenheid meerdere keren gebeuren. Splitsingen vinden altijd voor je 23ste levensjaar plaats. Dit kan dus gebeuren door belangrijke life-events die veel energie vragen en waarbij je de wereld met andere ogen bent gaan bekijken.

Correctie

Een Verzamelpunt correctie kan helpen bij verschillende klachten, bijvoorbeeld bij uit balans zijn (wie ben ik en wat wil ik), stress, burn-outklachten, depressieve klachten, vermoeidheid, laag zelfbeeld, postnatale depressie, onverklaarbare fysieke klachten, angst, paniek, rouw. 

Na correctie gaat de energie zonder afwijking door je lichaam stromen, waardoor organen beter gaan functioneren en je geestelijk en lichamelijk in balans komt. Voor iedereen is anders wat je na een correctie voelt. Sommige voelen niets, anderen voelen zich direct opgelucht en ontspannen. Na een correctie is het verstandig om de eerste dagen rustig aan te doen en geen alcohol of geestverruimende middelen te gebruiken. Dit om te voorkomen dat het Verzamelpunt terugschiet naar de oude locatie. 

Sinds 2023 ben ik opgeleid om Verzamelpuntcorrecties uit te voeren en bied ik deze behandeling in mijn praktijk. In het eerste gesprek geef ik uitleg over het Verzamelpunt, ik neem een uitgebreide intake vragenlijst af en ik lokaliseer het Verzamelpunt door het aftasten van de huid op de borst en de rug. Vervolgens wordt het punt gecorrigeerd door middel van een bepaalde techniek. Deze sessie duurt een uur.

Binnen twee weken zal er een vervolgafspraak van 30 minuten gepland worden. Er wordt opnieuw onderzocht of het Verzamelpunt nog op de juiste plek zit en zo nodig wordt deze weer gecorrigeerd.  

Wilt u meer informatie over het Verzamelpunt en het corrigeren, neem gerust contact met me op!

(zie voor meer informatie www.verzamelpunt.com)