Wat bied ik?

Loop je vast in je leven of ben je aan het wankelen? Word je geconfronteerd met vragen en gevoelens waar je je geen raad mee weet? Of voel je helemaal niets en maak je je daar zorgen over? Zie je de zin van het leven niet meer? Kun je niet meer genieten? Heb je weinig of geen energie? Ga je sociale verplichtingen uit de weg? Zie je er tegenop om ergens naar toe te gaan? Voel je je alleen in gezelschap? Heb je gevoelens van eenzaamheid? Verstop je je kwetsbaarheid achter stoerheid? Ervaar je gevoelens van machteloosheid? Heb je een conflict met iemand waar je niet uitkomt? Maak je je zorgen om je kind en zijn/haar ontwikkeling?

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding bij tegenslag, verlies en rouw aan kinderen, jongeren, volwassenen en aan gezinnen.

We maken allemaal (crisis)situaties mee die het leven een (drastische) wending geven. In ieder zijn levensverhaal komt tegenslag, verlies en rouw op verschillende gebieden voor. Voorbeelden hiervan zijn scheiding, dood, ziekte, pesten, adoptie, ontslag, verhuizing, relatieproblemen. We worden geconfronteerd met allerlei soorten verlies. Confrontatie met rouw en verlies kan onverwachts komen en een ieder ondergaat het op zijn of haar eigen wijze.
Iemand in rouw voelt zich vaak niet goed begrepen en/of eenzaam in het rouwproces. Er is geen vast recept voor het rouwproces. Als men verlies wil integreren in het leven dan moet er werk worden verzet, rouwarbeid.

Samen kijken we met een brede blik wat er allemaal speelt en meespeelt. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen weg in het leven. Elk verlies is persoonlijk, elk verlies is anders. Iedereen gaat er op zijn of haar eigen manier mee om. Je bent ook wat je verloren bent. Het komt op je pad en het hoort bij jou. Samen gaan we op verkenning, puzzelen en zoeken naar mogelijkheden. Het is een ontdekkingsreis. Een reis met inzichten, herkenning, erkenning en verbinding.

Als je inzicht krijgt, herkenning en erkenning voelt, ontstaat er rust en ruimte voor verandering en groei. Ik besteed aandacht aan alle gevoelens en vragen die op je pad komen. Ik laat je kennis maken met je eigen mechanismen.

In mijn werkwijze gaan we op zoek naar je eigen kracht en veerkracht. We gaan op zoek naar wat je graag zou willen en naar mogelijkheden hierin.

De ontmoeting met jezelf.

Met als doel bewustwording en meer rust en balans in je leven. Ik hoop dat mijn begeleiding je van binnen in beweging brengt, je helpt terug te buigen om weer recht te kunnen gaan staan.

Ik hoop dat je je bij mij gezien, gehoord en gesteund voelt.